Latin Salsa Club

Zumba kids

Er perfekt for børn i alderen 4-6 og 7-11. Zumba kids giver børn muligheden for at komme ud og røre sig, møde nye venner og fyre den af til alle musikfavoritterne. Det børnevenlige program er udviklet så børnene både kan have det sjovt samtidig med at de får fyret en masse krudt af til genkendelige sange og rytmer. Undervisningen kommer til at bestå af leg, aktiviteter og dansetrin der alle har et kultureltbaseret aspekt.

Undervisning i Zumba kids og kids Junior er rettet mod at give børnene en positiv tilgang til et sundt og aktivt liv, hvor dette ses som noget naturligt, vigtigt og nødvendigt i barnets liv. Endvidere har undervisningen også fokus på lederskab, respekt for andre mennesker, samarbejde, selvtillid og selvværd, hukommelse, kreativitet, koordinering, balance og kulturel bevidsthed som barnet vil kunne tage med sig videre resten af livet.

Deltag i den ultimative og aktive dansefest hvor hele familien kan samles og danse sammen til sjove rytmer i højt tempo fra 20 forskellige dansestilarter.

Giv dit barn den bedste start på et sundt og aktivt liv med zumba kids og kids Junior!