Latin Salsa Club

Zumba Sentao

Sentao kommer fra det spanske verbum – at sidde. Zumba sentao blander styrke- og udholdenhedsøvelser med seje dansebevægelser alt sammen foregående på stolen alt imens du lytter til de nyeste hits og forbrænder kalorier. Du har derfor rig mulighed for at tabe dig på en sjov og nem måde.

Undervisning i Zumba Sentao garanterer dig mulighed for en super effektiv workout for dine mavemuskler. Når du sidder på stolen med knæerne løftet, så fødderne ikke rører jorden, aktiverer du dine nedre mavemuskler. Normalvis er dette for mange mennesker en hård øvelse at lave liggende, men fordi du sidder på en stol, er øvelsen meget nemmere og mere effektiv.

Sentao er også meget funktionel fordi den er nem at gå til og indebærer øvelser der er til at overskue. Tænk over hvor mange gange på en dag du står op og sidder ned – sentao vil netop give dig en god balance og holdning, så du kan rejse dig op eller sætte dig ned uden smerte eller lignende.

For dem der ikke kan overskue almindelig salsa og tænker ”Det kommer jeg aldrig til at kunne gøre”, så er sentao lige noget for dig, da træningen netop er baseret på og omkring en stol. Stolen er også med til at gøre øvelserne mere behagelige og mindre anstrengende for den uerfarne elev.

Du vil føle dig som et nyt menneske – så det er bare om at kaste dig ud i det.