Latin Salsa Club

Velkommen

-til Latin Salsa Clubbens hjemmeside. Hvad enten du er nybegynder eller har danset salsa i flere år, har Latin Salsa Club med garanti noget at tilbyde dig!

MEGET VIGTIGT

Ny restriktioner for at møde op hos Latin Salsa Club Fra på mandag skal alle have mundbind på til at deltage til salsaundervisning. Maksimum antal folk skal være 10 sammen med instruktør. Hvis du vil være sikker på om du har en plads, kan du overføre 80 kr Mobilepay til 61656788 med tekst :SALSA og ugens dag som du vil deltage” for eksempel “SALSA MANDAG” og samtidig skal du tilmelde på FB til den event ,som du vil komme til. Du kan også møde op og betale ved entreen men der er en risiko at du ikke kan være med. For folk som har købt kort kan de skrive i kommentar på vores event på Facebook at de er sikker på om de kommer eller informere os med sms til 61656788. De nye restriktioner gælder fra mandag d. 26.10.2020 og i 4 uger frem til og med d. 22.11.2020. Yderligere forlængelse af restriktioner afhænger af nye udmeldinger fra Statsminister ved udløb af perioden.

Pas på Jer selv

Latin Salsa Club Team

Salsa For Beginners every Monday, Tuesday & Thursday

Cafe Frederiksberg 1st floor. Hadsundvej 1B, 9000 Aalborg

Slået op af Latin Salsa Club i Lørdag den 12. september 2020

Vi tilbyder flere timers undervisning i løbet af ugen. Her på hjemmesiden kan du finde information om klubbens fundament, baggrund, undervisning og arrangementer. Hvis du har lyst til at booke os til et arrangement som julefrokost, fødselsdagsfest, polterabend, forlovelse, bryllup mm, kan du finde vores kontaktinformation her.

Hvis du gerne vil have en fornemmelse af klubbens undervisning, fester og opvisninger kan du tjekke vores galleri her på hjemmesiden samt vores Facebook profil her.

God fornøjelse!