Privat undervisning

Hvad enten du er begynder eller øvet kan vi altid udforme et godt tilbud som passer til dine behov. Vi tilbyder et bredt sortiment af arrangementer – alt fra koreografi af bryllupsdans til private danseshows til polterabends, til surprise fødselsdagsfester til privat danseundervisning mfl. Vi tilbyder enhver undervisning, workshop og optræden baseret på vores eksisterende danse-portfolio.

Privat undervisning indebærer størst personlig udvikling af danseteknik i en varm og venlig atmosfære. Hvis du ikke er glad for at danse med forskellige partnere, er privat undervisning lige noget for dig! Du vil modtage professionel undervisning og øjeblikkelig feedback fra en erfaren tutor!

Du kan booke Ezatollah og hans partner samt kvindelig underviser Aija Konisevska til privat undervisning, arrangementer og workshops.

Book os i god tid og vi kan tilbyde dig og dine gæster en fantastisk og uforglemmelig oplevelse!

 

Hvad tilbyder vi til private arrangementer:

-Salsaundervisning: Tid og indhold aftales inden arrangementet.

-Salsashow: Salsaoptræden efter undervisning for at give et indtryk af hvordan det skal se ud.

Hvorvidt salsaoptræden eller undervisningen kommer først afhænger af arrangementet samt kundens ønsker. Dette vil blive aftalt inden arrangementets start.

Du er velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores prisopfordringseddel og for at få et indblik i vores priser og tilbud.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/7/7/d/salsadk.dk/httpd.www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924