Instruktør

Ezatollah, også kaldet Ezat, begyndte sin dansekarriere i starten af 90’erne i Danmark og England. Hans hårde arbejde har resulteret i, at han har kunnet åbne sin helt egen salsaklub (www.latinsalsaclub.dk).

For at udvide hans dansehorisont, begyndte Ezat i år 2000 at undervise i Latin aerobic hos FitnessDK. Ezats måde at undervise på, tiltrak folk så meget, at han i dag kan undervise i salsa og zumba hver evig eneste dag. Ezats popularitet skyldes at han i høj grad laver egne koreografier og kombinationer, så du bliver kastet ud i noget du aldrig har prøvet før. Ezat har undervist over 1000 mennesker og folk hyrer nu Ezat til private arrangementer. Alt dette har medført, at Ezat gentagne gange er blevet nævnt i aviser og på TV i Nordjylland.

Ezat er under konstant udvikling og søger altid efter nye dansetrin, teknikker og stilarter.

Ezat fik sit første basis 1 zumba certifikat i Hamborg 2010, og fik fornyet sit certifikat i Florida bare et år senere med et basis 2 certifikat i zumba og aqua zumba i Florida. Siden hen fik Ezat i 2014 et Zumba Step certifikat fra Bad Pyrmont i Tyskland, sit Zumba Sentao i Miami, USA, og sit Zumba Kids og Junior certifikat fra New York USA.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/7/7/d/salsadk.dk/httpd.www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924